1922 By J.M. Keune

Hieronder vindt u een overzicht van de producten uit de 1922 by J.M. Keune herenlijn.

1922 Deep cleansing shampoo

Reinigende en Verzorgende productlijn

We beginnen bij de basis: schoon, gezond haar. 1922 by J.M. Keune-haarverzorgingsproducten zijn de reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke routine. Ze zijn ontworpen om gecombineerd te worden en zo het haar en de hoofdhuid optimaal te verzorgen, zodat deze in goed conditie is voor het knippen, kleuren of stylen.

Verzorgende essentials

Of je nu voor een gladgeschoren look of een volle baard gaat, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die perfect aansluiten bij uw stijl - en lifestyle. Deze lijn bevat een weldadige scheercrème, luxe baardolie en zachte baardbalsem. Alle verzorgingsproducten bevatten onze kenmerkende geurmelange van sandelhout en leer.

1922 Beard oil
1922 Original Pomade

Stylingproducten

Alles wat je nodig hebt is aanwezig: van een glanzende haarcrème tot een volledig matte styling clay. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en bieden prachtige resultaten. Dat beloven wij.

Kleurproducten

Ontdek onze eenvoudig toe te passen kleurproducten. Hiermee is kleuren een fluitje van een cent, na vijf minuten inwerken ben je alweer klaar. De tinten variëren van donkerbruin tot middelblond. Het eindresultaat is makkelijk te onderhouden, natuurlijke dekking. Het assortiment bevat een speciale, perfect samengestelde kleuractivator.

1922 Professional color